close
Mode

10 prachtige witte outfits voor dames

Ben jij uitgenodigd voor een feest met een geheel witte dresscode of wil je misschien een lichte en chique outfit voor een avondje uit? Als dat zo is, willen we je graag helpen. We hebben 23 van de beste witte feestoutfits gevonden, die voor elk feestevenement in elk seizoen kunnen worden gedragen.

1. PRACHTIGE WITTE BLOUSE EN BROEK

De eerste outfit die we met je willen delen, is deze prachtige combinatie van een blouse en broek. Deze twee stukken zien er superstijlvol uit wanneer ze samen worden gedragen. Je kunt elke blouse en broek dragen, maar zorg er wel voor dat ze goed passen. Omdat het een feestoutfit is, draag je het met glamoureuze Accessoires voor dames – goud zou een goede keuze zijn.

2. BRALETTE CROP-TOP EN ROK

Vervolgens hebben we een outfit, die op elk feest zal passen. De look heeft een bralette crop-top en een kokerrok. Een outfit als deze zou perfect zijn voor een avondje uit of voor een zomerfeest. Je kunt ook de rok en top mixen en matchen om verschillende outfits te maken voor toekomstige evenementen. Draag het met hakken of sleehakken voor een glamoureuze look.

3. BOHEMIEN PARTY OUTFIT IDEE

Ga je naar een strand- of naar een zomerfeest? Dan is de volgende outfit iets voor jou. Hier hebben we een tweedelige, geheel witte look met een broek met een split en een schattige top. Het is een stijlvolle, maar meer casual feestoutfit die perfect is voor iedereen die een bohemien look wil. Je kunt het mooi maken met sieraden en andere accessoires. Deze outfit zal ook geweldig staan voor festivals.

4. WITTE JURK MET OPVALLENDE SCHOENEN EN TAS

Wit past bij alles. Je kunt dus je outfit helemaal wit houden, maar je kunt wat kleur met accessoires toevoegen. Probeer misschien een mooie witte jurk met een opvallende tas en schoenen zoals op de afbeelding. Je kunt hiervoor elke gewenste kleur kiezen. Als je naar een feest gaat met een volledig witte dresscode, kun je nog steeds een statement maken met witte tassen en schoenen. Kies gewoon een tas met een opvallende look of een ongewone vorm.

5. ELEGANTE JUMPSUIT

Als je naar een feest gaat met een meer formele dresscode, zou je een jumpsuit zoals deze kunnen overwegen. Zoals je kunt zien is de jumpsuit op maat gemaakt, past hij goed en heeft hij een mooie strikfunctie. Als je voor een opvallende outfit kiest, houd je schoenen en accessoires dan eenvoudig voor een chique look.

6. ZOMERSE KORTE BROEK MET EEN TOPJE

Ben je uitgenodigd voor een zomerfeest in de buitenlucht of ga je een nachtje door in de stad? Dan is deze volgende outfit misschien iets voor jou. De look heeft korte broek met een crop-top. Als de crop-top niets voor jou is, kun je een vergelijkbare korte broek dragen met een witte blouse of een mouwloze top. Draag hakken om je benen in een korte broek langer te laten lijken.

7. MODIEUZE GEDRAPEERDE JAS EN BROEK

Een witte jas, top en broek is gemakkelijk te dragen en stijlvol. Als je het echter wilt mixen, probeer dan het jasje over de schouders te draperen. Door dit te doen, heb je een chique outfit die je een A-lijn feestlook geeft. Je kunt elke witte top onder de jas dragen, kant zou trouwens ook een geweldige keuze zijn.

8. JURK MET SPAGHETTI BANDJES

Als je een wit outfit idee wilt dat eenvoudig, moeiteloos en glamoureus is, dan is deze volgende keuze iets voor jou. Hier hebben we een witte jurk met spaghettibandjes. Je kunt vergelijkbare jurken als deze online in verschillende lengtes en halslijnen vinden. Draag met sprankelende sieraden en nude of witte hoge hakken.

9. LEUKE CROP-TOP EN BROEK

Vervolgens hebben we nog een idee voor een crop-top outfit. Deze crop-top met één mouw is gecombineerd met een witte broek met een hoge taille. We houden van deze broek omdat het een lichte gloed heeft. Een bijgesneden broek zou er ook stijlvol uitzien. Welke broek je ook kiest, je hebt een prachtige feestoutfit.

10. ELEGANTE WITTE JUMPSUIT

Jumpsuits zijn een chic item dat gemakkelijk te dragen is. Dat gezegd hebbende, is het geen verrassing dat het populaire feestoutfits zijn. Ons volgende idee is een witte jumpsuit met een op maat gemaakte broek en een top met hoge hals. Dit is een prachtige outfit dat bij elk feestevenement past. Je kunt zelfs een soortgelijke look nabootsen met een top en een broek, door gewoon de top erin te stoppen.