close
Mode

Tips voor vrouwenmode – must read voor de alledaagse vrouw

Als het aankomt op mode zijn er echt talloze tips die je kunt volgen. Door middel van deze tips kan je echt het meeste uit je kleding halen. Maar wat is nu de selectie met tips die je als vrouw zijnde gewoonweg altijd moet weten? Dit zijn de tips die wij in dit artikel voor je op een rijtje hebben gezet. Door hier op te letten maak je het meeste van je kledingkast!

  • Doe oude kleding weg die je niet draagt

Dit is de eerste tip waar je moet beginnen. Er is geen ruimte voor verandering als je jouw oude kleding maar in je kast laat hangen. Maak je kast open en kijk eens goed naar je kleren. Je moet jezelf één simpele vraag stellen. Als je nu in een winkel was, welke artikelen uit je kast zou je dan kopen? Het is een heel eenvoudige manier om je kast op te ruimen. Als je wilt stoppen met urenlang voor uw kast te staan, moet de kast wel een beetje netjes opgeruimd zijn. Het hamsteren van kleding leidt altijd tot een puinhoop. Alle kleren die je niet meer draagt hoeft ook niet in je kast te hangen. Je kunt je oude kleding doneren, op die manier zul je je er goed bij voelen.

  • Denk aan het laten zien van je huid

We moeten het ook hebben over de regels met betrekking tot het tonen van de huid. Het is vrij eenvoudig – toon een lichaamsdeel per keer. Dus als je je decolleté laat zien, let er dan op dat je dat niet combineert met rokken die eigenlijk net iets te kort zin. Er uitzien en je aantrekkelijk voelen moet niet gebaseerd zijn op hoe naakt je bent. Een beetje mysterie is altijd een goede keuze om voor te gaan. Wanneer je teveel huid laat zien zal het al snel een beetje ordinair worden, hier zit je natuurlijk niet echt op te wachten. Hou dus altijd in gedachten hoeveel huid je laat zien.

  • Zie er gezond uit om stijlvol te zijn

Schoonheid heeft meer met gezondheid te maken dan je denkt. Het verzorgen van je gezondheid begint met een uitgeruste slaap. Je hebt waarschijnlijk wel eens gehoord over iets dat schoonheidsslaapje heet, je moet weten dat dit zeker geen mythe is. Hoe mooi je outfit ook is, als je er niet gezond uitziet zal de kans groot zijn dat je outfit niet echt zal stralen. Slaap dus genoeg, eet gezond en ga wat vaker sporten. Door op je gezondheid te letten kan je ook jouw mode uitstraling naar het volgende niveau te tillen.

  • Laat de kleding voor je werken

Sommige mensen weten hoe ze de juiste kleren moeten dragen. Het hangt allemaal af van hoe je lichaam is opgebouwd.  Je zou de neiging moeten hebben om je eigenschappen op de juiste manier te accentueren. Als je bijvoorbeeld een V-hals draagt, zal je romp er langer uitzien. Het dragen van een jurk zonder stof aan de zijkant doet wonderen voor de lengte van je benen. Omhels je vorm en leer te houden van al zijn onvolkomenheden. Door de kleding voor je te laten werken haal je alles uit je outfit.