close
Levensstijl

De juiste vergaderruimte ruimte boeken met Pronestor display

Het is belangrijk dat medewerkers weten wanneer een vergaderruimte vrij is om te gebruiken. Om een overzicht te krijgen van een vergaderruimte als die beschikbaar is of niet, kan je gebruik maken ven het Pronestor display. Op dit aanraakscherm kan je gelijk een vrije ruimte reserveren.

Aanwezigheid op de vergadering

Het is best wel lastig wanneer je een vergadering hebt gepland en de mensen komen niet opdagen. Om dit tot het verleden laten behoren kan je het aanraakscherm buitend de vergaderruimte installeren. Op deze manier kunnen deelnemers hun aanwezigheid bevestigen via het display.

Als je bent vergeten om je vergadering te cancelen dan verandert het systeem automatisch de vergaderruimte naar ‘Available’. Zo kunnen collega’s die dringend op zoek zijn naar een vergaderruimte deze gelijk reserveren. 

Vergaderruimte reserveren vanuit het scherm

Een vergaderruimte die niet bezet is biedt mogelijkheden voor andere collega’s om deze te gebruiken. Dat komt vooral goed uit wanneer er met spoed een vergadering belegd moet worden of je hebt een vergaderruimte nodig omdat je dingend een telefoontje moet plegen of moet brainstormen met een collega over een belangrijk project. Vanaf het display kan je dan de vergaderruimte reserveren.

Begeleid deelnemers naar hun vergaderruimte

Zijn er in het gebouw verschillende recepties en verdiepingen dan is een Pronestor display een handige uitkomst. Daarop zijn dan alle vergaderingen te zien die gaande zijn of zullen beginnen.

Mocht je op een voor jou onbekende etage staan en je moet naar een vergadering dan zal je via het Pronestor display kunnen zien waar je de juiste vergaderruimte kan vinden. Je krijgt daarbij ook nog geholpen met pijlen die geactiveerd worden die je de richting wijzen naar de vergaderruimte.

De pronestor display is een echte softwareoplossing welke met zorg is ontworpen zodat het volledig onafhankelijk van een apparatuur kan functioneren.