close
Please assign a menu to the primary menu location under menu
FritidMote

Lev mer aktivt med turklær fra Haglöfs

Det er viktig å inkorporere aktivitet i hverdagen, slik at man kan leve et sunt og langt liv. Mange sliter med motivasjon og viljesterke, og trenger ett lite dytt for å komme i gang med en mer aktiv hverdag. Det første steget man kan ta er å kjøpe fine og gode turklær som man liker, slik at det å komme seg ut og mosjonere blir litt lettere. Haglöfs har alt det du trenger av turklær.

Haglöfs er et svensk merke som fokuserer på kvalitetsklær til tur og aktivitet. De selger alt fra jakker, turbukser og behagelige tursko, til tilbehør som luer og votter. Det som er fint med Haglöfs er at klærne er av strålende kvalitet, som ikke bare gjør at de er gode å ha på seg, de varer også lenge.  

Finn de beste turskoene

Det første man kan ta en titt på om man vil kjøpe turklær til en mer aktiv hverdag, er tursko. Det er veldig smart å ha gode sko når man går på tur, særlig om man er glad i å gå i skog og merk, der det ofte er ulent terreng. Haglöfs har sko som fungerer ypperlig til tur. Man kan få modeller som er lette og behagelige på foten, men som fortsatt har en god og robust såle. Dette vil sørge for at du har godt grep når du går på tur, samt får en stabil fot som er tryggere for deg.

Hold deg varm, hel til toppen

Når man setter ut for å gå tur er det viktig at man har på klær som passer værforholdet. Det er særlig viktig at man ikke fryser, fordi dette kan gjøre at man fort vil snu, og ikke minst at man blir kald. Ofte er det bedre å ha på ett lag for mye, enn ett lag for lite. En fleece genser kan enkelt få plass i tursekken. Haglöfs har dunjakker og fleece som vil holde deg varm hele turen.

Turen blir en drøm med klær fra Haglöfs. De har alt det du trenger for å bli et aktivt turmenneske!