close
Outdoor

Huskeliste: Alt det du skal bruge til udendørslivet

Står du og skal begive dig ud på dit livs næste rejse rundt i bjergene, på telttur med vennerne eller måske den årlige kano eller vandretur, er det vigtigt at have det rigtige udstyr på plads. I denne artikel har vi samlet alle de nødvendige remedier der kræves for at skabe de bedste omstændigheder for udendørslivet.

Naturen har noget ganske magisk over sig, hvorfor mange bliver tiltrukket af dens ro og charme, og derved spenderer størstedelen af deres fritid udendørs. For at opnå de bedste oplevelser, er det vigtigt at man har udstyret i orden og er iklædt specialiseret fritidstøj som Aclima, der sikrer de bedste forudsætninger for en begivenhedsrig tur.

Beklædning

Vigtigst af alt når du bevæger dig udendørs er at være iklædt den rette beklædning som kan modstå alt vind og vejr. Særligt det danske vejr er meget omskifteligt, og regn, blæst eller en fugtig sommerdag bør ikke skulle forhindre en i at komme udenfor. Aclima har derfor udviklet tøj der både holder dig varm og tør når du befinder dig udendørs. Udvalget fra Aclima består af alt fra uldtrøjer til bukser, huer og kortærmerede. Særligt er Aclima specialiseret i undertøj, og alle deres produkter er udviklet med henblik på komfort og et slidstærkt og svedtransporterende materiale.

Rygsæk og telt

Foruden beklædning som fra mærket Aclima, er det også vigtigt at være udstyret med en god rummelig rygsæk og et holdbart telt. En god rygsæk skal kunne have plads til både sovepose, liggeunderlag og alt det andet grej som drikkedunk, knive og en førstehjælpskasse. Derudover skal den være god for ryggen, da man ofte skal rende rundt med den flere timer af gangen. Et godt telt er også essentielt, da det ligesom med beklædningen fra Aclima, skal kunne modstå alt skal vind og vejr, men også være forholdsvis nemt at slå op og gå til.

Spise- og kogegrej

Skal man på en længere udflugt udendørs hvad enten det er i skoven eller mellem bjerge og klitter, kan det være fordelagtigt at medbringe sit eget spise- og kogegrej. Hermed har man mulighed for at både varme, stege og koge mad udendørs, og således sikre sig et ordentligt og mættende måltid.