close

Det er dejligt at være kreativ. Mange har en kreativ åre, som de elsker at øse af. Der er en stor glæde ved at udtrykke sig med farver og streger. At tegne og male giver ro i sindet og får os ud af hjernen og ned i hænderne. Man kan bruge timer med at nusse med farverne og skabe et smukt billede. Måske til sig selv, måske som en gave til en god ven. Tegning er godt for finmotorikken. Hjernen kommer på arbejde på en sund måde, med at få stregerne og farvefladerne til at passe.

Hvis man kan lide at tegne og farvelægge, så er Posca tusser et virkelig godt valg, når det kommer til redskaber. Der er en utrolig smuk glans i farven i Posca tusser. De stråler på en helt særlig måde. De er farveægte, så farven falmer ikke. Og Posca tusser kommer i mange forskellige tykkelser, så du kan få alle detaljer med, og samtidigt dække de store flader. De er designet, så farven flyder let og smukt ud på papiret, eller hvad du nu tegner på.

Tegn og dekorer

Det smarte ved Posca tusser er også at de kan tegne på mange forskellige materialer. Tekstil, træ, sten, glas og meget mere kan farvelægges med de skønne farver. De bløder ikke igennem papir, selvom de er permanente. Posca tusser er ideelle for alle kreative sjæle, både store og små. Lad dit barn dekorere fine ting og giv dem som gave til bedsteforældrene. 

Men kan finde et stort udvalg af de populære Posca tusser hos Bog & Idé. Kan du ikke komme til en fysisk boghandel, så er der altid åbent online, hvor du kan bestille tusser hjem til dig selv og ungerne. Sørg for at have både tykke og tynde Posca tusser, så man både kan tegne præsist og dække store flader.

Fred i sindet med tegning

Der er en god bivirkning ved at tegne og farvelægge. Hjernen får så travlt med at få hænderne til at arbejde, så den helt glemmer de forstyrrende tanker, der ofte plager moderne mennesker. Og det er jo en god ting.