close
Fritid

Bliv klar til skiferien med Kari traa

Er det snart ved at være til at pakke tasken og rejse på skiferie? Måske er det allerførste gang, du skal ud at lege i sneen med enten ski eller på snowboard. Måske er den årlige traditions-tur sammen med vennerne som nærmer sig. Uanset hvad, så er det vigtigt at være helgarderet, når man rejser mod de køligere destinationer.

Når man skal på skiferie, så er der mange ting, man skal huske at tage med. Da det jo er køligere temperaturer og sne, man rejser til, er det naturligvis vigtigt, at man tænker over at pakke den rette påklædning til turen. For kvinder der skal ud at lege i sneen, er det måske relevant at kigge på tøj fra Kari traa.

Kari traa – funktionelt og varmt tøj til sneen

Dette norske brand tilbyder sporty tøj til skiferien for kvinder. Med masser af muligheder indenfor blandt andet varmt skiundertøj. Norske Kari traa laver desuden varme jakker, som er helt perfekte til skiferien.

Mere end skiundertøj

Selvom hovedfokusset egentlig var på ski tøj i starten, så er der sket en hel del siden. For Kari traa-brandet designer nemlig også andet end dét. Brandet har udviklet sig til et hurtigt voksende af slagsen, og er i rivende udvikling. Kari traa, designer udover ski tøj også træningstøj til kvinder blandt andet.

Masser af detaljer

Kari traa-designet er unikt, og mange af produkterne har flotte designs, hvor der er knald på farverne, og mønstre. Inspireret af den norske barske natur. Er man derfor til lidt mere kulør, så bør man tjekke brandet ud.

Fede sports bh’er

Brandet designer også gode sports bh’er, som både er behagelig at have på, og som giver den optimale støtte, når man er i bevægelse. Også her er der ikke sparet på det kreative design, så man kan vælge imellem mange forskellige.

Ny-form.dk har Kara traa tøj

Hvis du er nysgerrig i forhold til at se de flotte produkter fra Kari traa, så kan du klikke ind på ny-form.dk. Her kan man både købe skiundertøj, jakker, træningstøj og meget mere. Både fra dette brand, men også mange andre kendte.